Stadsgids Rotterdam

Een stadsgids in Rotterdam nodig? Eventmanager Dimitri Visch is een geboren en getogen Rotterdammer en steekt dit niet onder stoelen of banken. Hij laat als ervaren stadsgids met veel trots en mooie verhalen graag zijn stad zien aan iedereen die dat wilt in deze beleving.

Met veel humor en Rotterdamse bravoure neemt hij als stadsgids in Rotterdam grote en kleine groepen, (ook internationaal) mee door de havenstad. Door samen te werken met lokale restaurants en bars, is het mogelijk om tijdens de tours ook te genieten van een kopje koffie (Bakkie pleur op z’n Rotterdams), lunch, diner of een borrel, al dan niet aangevuld met (avondvullend) entertainment.

Disco Royaal Dimitri Visch Stadsgids Rotterdam

Kop van Zuid – Katendrecht

Stadsgids Rotterdam, Rotterdam bruist aan de zuid-kant. Geniet van de prachtige skyline van Rotterdam. Flaneer langs het water bij Hotel New York. Wandel statig over de Rijnhavenbrug (de hoerenlopert) naar Katendrecht. Laat een tatoeage zetten bij Tattoo Bob en leer alles over het roemruchte nachtleven van de Kaap. Bezoek als een echte matroos eerste klas het SS Rotterdam, sta stil bij het muzikale verleden van Johny Hoes en zing uit volle borst mee bij het standbeeld van Ketelbinkie (Toen wij van Rotterdam vertrokken….) en borrel na in een gezellige Rotterdamse bar.

kop en kaap tour de Rotterdamse Gids

Centrum – De binnenstad

Als je tijdens deze tour een Duitser tegenkomt, dan zeg je: “Mooi geworden he”. Proef en probeer alle smaken in de Markthal, geniet van de architectuur in het Blaakse Bos. Ontdek het geheim van het Witte Huis, drink iets in 1 van de beruchtste cafe’s op het Stadhuisplein en laat je verassen in de Witte de Withstraat, om vervolgens hip te gaan doen op de Meent.

HET EILAND VAN BRIENENOORD

Verscholen onder de van Brienenoordbrug ligt een paradijs verscholen: “Het Eiland Van Brienenoord”

Ontdek dit prachtige stukje Rotterdam waarbij de natuur zijn vrije gang is gegaan. Kom oog in oog te staan met Schotse Hooglanders en loop onder de van Brienenoordbrug door.

Eiland van Brienenoord de Rotterdamse Gids

Boeken

Zin gekregen in een tour met je eigen Rotterdamse gids? Vraag meer informatie aan via info@derotterdamsegids.nl